GET YOUR BOOM BACK NE REFACE SANATATEA

Inscrierea in compania GET YOUR BOOM BACK este gratuita. Nu trebuie sa cumparati lunar produse. Nu trebuie sa cumparati niciodata produse de la ei, daca nu aveti probleme cu sanatatea.
Trebuie doar sa transmiteti informatia despre companie/produsele ei si pentru acest lucru va returneaza circa 10% din cumparaturile facute de catre persoanele recomandate de dvs-tra, pe sapte nivele in adancime.
Compania Get Your Boom Back (GYBB) este din Anglia, produce si comercializeaza produse in domeniul sanatatii, in sistem multilevel.
Are unul dintre produse super-bun, care reface sanatatea (si in situatii de afectiuni grave), care nu se pot reda aici intrucat fiind supliment alimentar, legea nu permite) si care este rezonabil la pret, avand in vedere ca flaconul are 120 capsule.
Produsele au caracter de noutate si sunt brevetate. Eu le folosesc si sunt multumit.
Cand acumulati bani, va puteti comanda produsele dorite (si va asigur ca sunt deosebite), ori sa va retrageti banii.
Daca se cumpara 2 produse unul se primeste gratuit. Daca cumparam 25 produse, sau mai multe (de regula valabil pt. S.C., dar nu numai), le luam doar cu 20lire/flacon), chiar si mai ieftin.
Procedura de inscriere in Get Your Boom Back:
Accesati linkul de inregistrare al viitorului sponsor, caruia ii puteti pune si alte intrebari.
Accesati BECOME AN AFFILIATE, introduceti adresa de mail, numele, prenumele, accesati Join Our Affiliate Program si primiti apoi pe e-mail doua linkuri: unul de afiliat/referal (pe care puteti face comenzi si cu care inscrieti alte persoane) si altul pentru backoffice - in care puteti urmari evolutia afacerii dvs-tra: persoanele pe care le-ai inscris, cumparaturile facute de acestia, comisionul lunar etc. 
Daca doriti sa va faceti o comanda, pe linkul dvs-tra va rog sa o faceti, pt. a beneficia si dvs-tra de reducere si sponsorul. Practic transportul vi-l recuperati.
Pentru a face o comanda accesati pe linkul dvs-tra: 
Accesati PRODUCTS/Save With Our Special Offer Bundle Deals/ Add to cart/CART (sus/dreapta)/Checkout/Se introduce adresa da e-mail, Numele, prenumele/Introduceti adresa de shipping si se acceseaza butonul albastra de jos cu Continue to shipping method. Apoi din nou se acceseaza butonul albastra cu Continue to payment method. Se introduc datele de pe card (visa, master): cele 16 cifre, Numele, data expirarii si codul de securitate, se acceseaza butonul albastru cu Complete Order. Nu se acceseaza Return to store. Trebuie apoi sa va verificati e-mailul si sa confirmati comanda. In doua zile produsele vor ajunge la dvs-tra.