AMINO BOOSTERS

AMINO BOOSTERS
Amino Boosters, foloseste YTE® (extract de tesut tanar), care este o sursa bio disponibila, foarte absorbabila, a celor 22 de amino acizi cei mai ceruti de corpul uman.
Corpul uman este alcatuit aproximativ din 20% proteine si amino acizi, care sunt pilonii de baza a tuturor proteinelor din corp.
Ce este YTE®- Extractul de tesut tanar? 
YTE® este un supliment alimentar brevetat si dezvoltat de catre guvernul norvegian si fabricat exclusiv in Norvegia.
Ce inseamna YTE®?
YTE® inseamna extract de tesut tanar. Este un nutrient extras din oua de gaina fertilizate, care au fost incubate pentru 9 zile. Folosind un procedeu patentat se extrag toti nutrientii de baza din albusul de ou care poarta denumirea de Extras in etapa preembrionica.
Povestea din spatele YTE®
YTE® a fost descoperit pentru prima data in 1929 de catre un medic Canadian pe nume John R. Davidson. Observand ouale de gaina fertilizate, si-a dat seama ca in ziua a 9-a zi de incubatie oul trece printr-un puseu incredibil de crestere, care duce la triplarea embrionului. Davidson a lansat ipoteza conform careia nutrientii din ou in ziua a noua trebuie sa fie foarte puternici astfel incat ei sa cauzeze triplarea ciclului de crestere indeajuns de mult incat dupa 12 zile sa iasa un puisor pufos.
Dr Davidson a inceput sa isi trateze cu success pacientii prin injectarea nutrientilor din tesutul tanar descoperit. Din pacate acesta a decedat tocmai cand obtinea succesul cu tehnica lui si astfel cercetarea sa a fost pierduta pentru aproape 50 de ani.
Asadar dupa inca 50 de ani, un om de stiinta norvegian care lucra cu guvernul norvegian a facut aceeasi descoperire ca dr Davidson si anume, ca in ziua a noua de incubatie ouale fertile de gaina contin nutrienti foarte potenti. Cum cunoasterea stiintifica si nutritionala a avansat foarte mult din 1929, cercetatorii norvegieni au inteles imediat ca nutrientii extrasi contin o combinatie speciala de 22 de aminoacizi, minerale, proteine si niste factori de crestere foarte importanti.
Cea mai buna valoare de pe piata
YTE este un supliment alimentar foarte bine documentat si studiat care apare in cateva studii publicate, iar o cautare pe google o sa arate ca exsita doar cateva companii in lume care vand produse pe bazta de YTE.
Toate studiile conduc la o doza de 1600 mg, ceea ce inseamna o doza de 4 tablete de YTE pe zi.
Un flacon are 120 de capsule si costa 200 lei / buc.
Referitor la modul de administrare:
Doza de Amino Boosters: Pentru cele mai bune rezultate luati 4 capsule pe zi. Doua capsule dimineata cu micul dejun si 2 capsule cu masa de seara.
Pentru rezultate optime luati Amino Boosters ca parte integranta dintr-o dieta sanatoasa si foarte bine hidratanta.
Sfaturi: A nu se depăși doza zilnică. Suplimentele alimentare nu ar trebui să fie folosit ca un substitut pentru o dieta variata.
A se ține departe de copii. Nu folosiți dacă sigiliul este rupt. Acest supliment nu este interzis veganilor. A se pastra într-un loc răcoros, uscat.
Recomandari: Se recomanda reducerea la maxim a carnei rosii, a alcoolului, a cafelei, a condimentelor si deasemenea o buna hidratare (peste 2 litri/zi).