BRATARA DE MANA CU FRECVENTE

Bratara de mana cu frecventa este rezultatul a peste 10 ani de cercetari, incercari si folosire. Mai mult de 5 milioane dolari au fost investiti pentru intelegerea si utilizarea campurilor naturale de rezonanta si cum sa fie ele adaptate biocampului uman.
Bratarile de mana cu frecvente folosesc tehnologia conceputa sa furnizeze frecvente de rezonanta naturala biocampului uman, pentru a ajuta la reglarea dezechilibrelor energetice ale centrilor energetici ca chakrele si meridianele energetice. Viata moderna inseamna ca suntem inconjurati de frecvente facute de om care provin de la telefoanele mobile, cablurile electrice, sateliti si altele. Acest lucru are impact asupra chakrelor si energiilor chi dezechilibrandu-le iar tehnologia noastra este conceputa sa le realinieze.
Cum functioneaza?
Pentru a explica trebuie sa mergem inapoi in timp.
De peste 5000 de ani medicina traditionala chineza se bazeaza pe conceptual de energie chi. Turmalina este o sursa de cristal natural purtatoare a acestei energii.
Experimentele din laborator efectuate de care Pierre si Jacques Curie in 1880 au demnostrat ca turmalina genereaza o incarcare energetica. Acum stim ca acest lucru produce energie fotonica cu infrarosu, ioni negativi si unde alfa – neutralizand ionii pozitivi din echipamentele electrice.
In anii 1920 omul de stiinta german Hans Berger a inregistrat pentru prima data frecventele electrice transmise de corpul uman.
In 1952 un al om de stiinta german, Winfried Otto Schumann a descoperit ca planeta noastra pulseaza cu frecvente natural masurabile pe care el le-a numit Rezonanata Schumann.
Cercetarile ulterioare au aratat ca Rezonanta Schumann si frecventele din creierul uman cand acesta e calm si relaxat, numite frecvente Alfa sunt identice. Frecventele creierului controleaza randamentul nostrum, stresul, anxietatea si creativitatea si sunt racordate la pulsul Pamantului.
In 1960 experimentele omului de stiinta Rutger Wever au aratat ca conectarea la energiile naturale ale Pamantului pot sa imbunatateasca starea generala de  sanatate si starea de bine.
Prima tehnologie mondiala
Astazi, bratara noastra de mana cu frecventa, are 480 de canale de frecventa naturala care ajuta la echilibrarea chakrelor si a energiilor chi.
Siliconul de cea mai buna calitate din bratari este infuzat cu un amestec de metale pretioase (turmalina titan si germaniu); de asemenea fiecare bratata este prevazuta cu un procesor de rezonanta unic, prin care se primesc 96x480 de frecvente naturale unice in fiecare zi impreuna cu 4,000ppm de ioni negativi pe secunda, ceea ce face din aceste bratari cele mai puternice bratari ionice din lume.
Create pentru viata moderna
Fiecare bratara cu frecventa este astfel creata pentru a satisfice nevoile din zilele noastre, pentru a primi frecventele direct in biocampul purtatorului. Bratara este stilata, rezistenta la apa si durabila, ideala pentru orice activitate si pentru sportivi.
Garantia banilor primiti inapoi in 30 de zile
Suntem atat de increzatori in acest produs incat oferim 100% banii inapoi in curs de 30 de zile. daca din orice motiv nu sunteti multumit de performantele produsului, va returnam toti banii.
Pret: £ 39.99 GBP / buc.