PETIFI

Prezentam prima eticheta cu frecvente de biorezonanta pentru animanele de companie
Exact ca si oamenii, cainii si pisicile au sisteme de energie subtile precum chakre si meridiane. Animalele noastre de companie se streseaza si precum oamenii aceste energii devin dereglate si blocate.
Cand chakrele si meridianele umane sunt blocate si dezechilibrate incepem sa simtim discomfort care ne afecteaza dispozitia si starea de sanatate in general. Animalele nu sunt cu nimic mai diferite si au aceleasi blocaje ca si noi.
Tehnologia Petifi regleaza sistemele de energie   
Petifi foloseste aceeasi tehnologie ca in cazul bratarilor cu frecventa pentru oameni pentru a genera frecvente de rezonanta la fiecare 15 minute. Aceste protocoale au fost dezvoltate prin consultari cu un chirurg veterinary calificat care are o reputiatie international in tratarea animalelor folosind tehnologii medicale de ultima ora.
Medicii nostril veterinary sunt specializati in lucrul cu caini, pisici si cai care concureaza la concursuri internationale si olimpiade, cu canini campioni si stapanii lor din randul atletilor olimpici si internationali din diferite discipline.
Cum se foloseste Petifi pentru caini si pisici
Petifi foloseste acelasi procesor de rezonanta ca pentru bratarile de frecventa pentru oameni. Asta inseamna ca daca se afla la o distanta de maxim 2 inchi de piele va emite frecvente de rezonanta naturala in biocampul animalului de companie. Va emite aceste frecvente la fiecare 15 minute pentru a incerca sa reechilibreze toate blocajele din meridianele si chakrele animalului.
Eticheta Petifi se ataseaza la gatul animalului de companie cu ajutorul lantului pe care de asemenea il primiti. Este facuta din siliconul de cea mai buna calitate si infuzata cu un amestec de minerale pretioase (Turmalina, Titan si Germaniu) care transmite si 4000ppm de ioni negativi pe secunda.
Pret: £ 24.99 GBP / buc.